donderdag 22 december 2011

Kerstruil

Op vrijdag was de eerste ruil, de pakjes komen in een mandje en er wordt een nummer opgeplakt. Het feest kan beginnen, iedereen werkt nog vlijtig aan zijn handwerk en dan is het tijd voor koffie en heerlijk gebak! Ondertussen trekt ieder een nummer en wordt het betreffende cadeautje wat er bij hoort uit gepakt, de dames hebben goed hun best gedaan. Hier zien jullie wat de dames voor elkaar hebben gemaakt.
Ine had haar hardangerkleed af, dit heeft haar veel parten gespeeld. In het patroon waar geknipt moest worden had ze op de verkeerde plaats geknipt. Dan is er paniek, gelukkig heb ik er dan wel een oplossing voor en neem het mee naar huis om te repareren. Er is niets meer van te zien en het is heel mooi geworden, het ziet chic uit in het grijs!

De volgende foto's zijn van afgelopen maandag.Deze kerststal is door de gemeenschap van de kerk gemaakt waar wij huisvesten.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Jessie.

De foto's zijn mooi geworden.
Fijne feestdagen en tot 2 januari.

Ria.

Gerard zei

Wat een prachtige cadeautjes hebben jullie gemaakt en wat zullen jullie hebben genoten. het is altijd spannend en verrassend wat er uit de pakjes komt. En dan nog wel twee keer... Pracht traditite, houden zo!
Goede Kerst!

Lida zei

Wat een leuke en vooral mooie dingen zijn er voor elkaar gemaakt! Hardanger engelen, schattige kussentjes en hartjes, ongelooflijk veel creativiteit en liefde!
Geniet er maar van en heel fijne dagen gewenst
Lida

Kiekplaotiesenzo zei

stuk voor stuk juweeltjes! prachtig gemaakt. groetjes en gezellige dagen gewenst.

Jeanny zei

Wat zijn er mooie cadeautjes gemaakt en gegeven, spannend om te zien wat je krijgt...!
Fijne Kerstdagen.

marijna zei

Wat een creativiteit bij jullie groep! Enig allemaal. Prachtige geschenken zijn er gemaakt.